don't forget to Breathe

Too much going on right now och jag måste fokusera på de bra sakerna i mitt liv för att dra mig igenom den här sega perioden. Sen kommer jag tillbaka igen, glad som alltid. Men inte just nu, tyvärr. Så länge tror jag att vi tar och pausar den här bloggen, jag ska börja skriva "riktigt" dagbok istället. Shades of grey is put on hold.

my mind is grey

Hur kommer det sig, att ju mer jag har att läsa på en kort period, desto roligare blir det att städa & fixa med andra saker?

Jag har en massa, massa att läsa tilla imorgon men det går så långsamt för varannan sida börjar jag fixa med någonting annat. Ett snyggt kuddarrangemang på sängen, en sida, fransk manikyr på naglarna, en halv sida till, ett glas vatten med dagens vitamin & omega 3, två sidor, städa toaletten, en sida, fixa min pluggspellista på iTunes, ett stycke, en kopp varm choklad (för jag fryser ju så), en sida till, gå på toa och kissa (det har blivit många koppar choklad vid det här laget), en sida till, "kolla facebook en snabbis bara", en sida till - och så vidare, och så vidare...

Jag prokrastinerar as if there is no tomorrow. Kan man säga så? Aningens motsägelsefullt men ni förstår (förhoppningsvis?) vad jag menar.  
Herre gud, jag är ju helt himla h o p p l ö s ! !


ps. jag vill ha ett grått nagellack i färgen MINSK från mavala, så snyggt & passande för min förvirrade sinnesstämning.


I don't believe in Jesus, amen

Ateist javisst eller bara lite "lagom torr" humor? ;)

 


En av "fördelarna" med att ha en lite datanördig pojkvän: jag får en massa roliga (läs: störda) serier & nätinspiration på köpet...

 


stay positive

Denna dag ska bli en Wonderful Wednesday, det har jag bestämt nu.
Jojo, vänta bara. Underbarheterna kommer bara att rulla in på jobbet, hihi....
Puss & hej!

tre pirater?

En kväll, en sjal, en irländsk pub & tre brudar:
 
Sanna...

Hanna.... 

& Jenny!


KLASSÖLEN:

Location: på söder, i gamla stan & vid en tunnelbaneuppgång...


Maria, Marie, Hanna, Jenny, Jag, Emanuel & Viktor va de tappra kamraterna! =)



labor is glam my dear

Den här dagen är en fullspäckad dag minsanna! Jag jobbade från imorse till klockan halv två, nu springer jag upp och ner till tvättstugan (inga rena undekläder kvar, not so god...), efter det ska jag läsa en av texterna till ett seminarium skolan och sen ska jag laga en god middag för om jag får som jag vill har jag en middagsgäst här ikväll! Busy day, but that's how I like it! =) Det enda som är lite synd är att jag missar allt solsken...

step it up ladies

Middag i trevligt sällskap + ett step up-pass på friskis (med en GRYM instruktör som verkigen bjöd på sig själv) = en glad Sanna på träninsgendorfiner.
Nu ska jag dricka ett stoooort glas mjölk (min "efter-träningen-drog) och göra som Charlotte: äta lite cashewnötter. =) Puss å hej gullefjunisar!


Jag & Charlottisen på min fest, på onsdag ska vi svettas, svettas, svettas tillsammans ;)

SANNA ♥ JOHANNA

Nu ska jag hem till min vackra vän Johanna för en middag & tjejsnack innan träningen.

Vi har inte umgåtts ordentligt sen NOVEMBER så ikväll är det catch up big time som gäller ♥


hysteri and bajs in the air

Det är nånting fel på ventilationen på mitt våningsplan när jag kommer hem och det luktar ÜBERMÖÖÖÖK/BEBISBAJS i hela min hall. Vad f*n liksom?
Till slut inser jag att det är grannens blöjbebis vars odörer färdas genom ventilationen, haha! Just lovely...

För övrigt har jag en FET KLUMP i magen efter att ha sett sommarschemat på jobbet. Ska typ jobba tre gånger på en månad. Det är vad? En halva hyran före skatt i pengar? PANIK liksom! Jag vet visserligen att det bara är första utkastet, saker och ting förändras, men ändå... Jag som hade planerat att göra nånting kul i sommar och inte sitta som en parasit och rulla tummarna.

Nej, nu måste jag lugna mig och inte ta ut någonting i förskott.
Alltign ordnar sig, livet är bra, jobbet är kul och jag ska vinna på lotto!


10.03.15

Idag är en sån där frussen, trött & omöjlig måndag då ma bara vill ligga kvar unde det varma täcker & inte möta världen. Tyvärr fungerar inte mitt liv så, så det var bara att tvinga mig upp ur sängen. Dagens planer är seminarium i skolan, hjälpa mamma med en grej på stan å träffa Johanna för en middagsdejt & träning.

Så dagen blir nog ganska bra till slut ändå, bara jag har lite tålamod...

ps. ekonomiskt filmtips

Jag har upptäckt en fantastisk sak. Istället för att springa ner till Buylando och hyra en film i 24 timmar för 50 spänn så kan man ju låna hem dem på biblioteket! Jag har lånat hem flera filmer den här veckan, alla har jag visserligen inte hunnit se, men vad gör det när det inte kostar någonting och det bara är att låna om dem igen? =)

Nu ska jag ta en varmt bad, svänga ihop någon lätt middag (hungrig efter alla dans) och sen titta på Dreamgirls med Eddie Murphy, Beyoncé, Jamie Foxx och Jennifer Hudson. En otroligt bra film med fantastiska musikalnummer, me like!!

i-landsproblem

Mamma lagade fläskkotlett med rotfruktspytt till middag. Och sen till melodifestivalen åt vi lantchips* (bästa) och marabouchoklad*. Det var länge sen jag var såhär mätt ska jag säger er, hua! Känner mig så svullen så jag kan inte sova... Vilket i-landsproblem va? För mätt för att sova, ja ni hör ju...

Skönt ska det bli att dansa loss med "mina ungar" imorgon i alla fall, fyra timmar av studsa runt =)

Nu ska jag rota fram min lilla sömniga vovvsing från det hör hon gömmer sig i och gosa, gosa, gosa. Har nämligen badat Tessi ikväll så en lurvigare och mer väldoftande pälsboll av kärlek får man leta efter <3

Nattinatt på er där ute som förhoppningsvis kan sova!


* Melodifestivalen, julen, påsken, födelsedagskalas och Super-Speciella-Tillfällen är undantag från mitt sockerstopp ;) 


ONSDAG @ CALIENTE

Tre små bilder från i onsdags när jag & Jenny åt goda tapasrätter på Caliente vid st.eriksplan, så gott det var!!!
  
Nu ska jag hem till mamsingen min för att äta middag & titta på melodifestivalen.
So long my little darlings...


lördag!

Hej hopp alla ni tio unika läsare om dan ;)
Mycket plugg & mycket jobb gör Sanna till en usel bloggare, men så kan det va.
Finns viktigare saker här i livet, som att gå å tjäna lite pengar nu exempelvis ;)
Pusspuss så länge

möjligheterna gör mig fåfäng

Jag gjorde precis nånting ganska så rejält fåfängt måste jag erkänna. Jag tog en av bilderna som Jenny tog på mig igår på Caliente och öppnade den i Picasa (ett redigeirngsprogram). I Picasa fortsatte jag sedan med att ta bort tre finnar i pannan och mina två leverfläckar på kinden. (Leverfläckarna förstår jag inte ens varför jag tog bort, jag gillar ju mina fläckar??) Sen la jag upp den som mina nya profilbild på facebook:

Hur ytligt på en skala från ett till tio är detta, och hur många tjejer gör inte exakt samma sak? =P

switchy switchy missus twitchy

Jag sitter och läser Foucault här hemma i min lilla lya. (Orkar inte pallra mig 150 meter till bibblan så jag kör på här hemma istället. Fokus-fokus-fokus!) När jag läser Foucault så måste jag använda alla tillgängliga metoder för att förankra mig i texten och komma ihåg vad det är jag läser. Överstrykningspennor, anteckningar, flerfärgade taglappar och små pilar och figurer mest överallt. You name it, I do it.

Men jag har insett en sak när jag läser igenom mina anteckningar från de senaste seminarierna. Min handstil är åt pipsvängen ful nu för tiden. Dags att byta kanske? Jag har inte bytt handstil sen tvåan på gymnasiet. Det tar ju faktiskt lite tid att träna om sig på riktigt. Men ändå. Det är ju ganska viktigt att skriva snyggt tycker jag, handstilen säger väl en hel del om din personlighet? Feminin & sirlig, sakliga versaler eller fula kråksparkar?

Jag vill att folk ska se mina anteckningar och tro att jag är en organiserad och trevlig typ. Inte pedant, men ordnad liksom.

Kanske är det hemskt fördomsfullt av mig men folk som inte kan skriva snyggt och langar upp ett anteckningsblock som ser ut att vara made by Olle tre år tappar min respekt totalt. Ja, fördomsfullt var ordet minsann. Nehepp, om man skulle ta å fundera ut hur min nya handstil ska se ut då...?

ps. every woman's a devil?

Innan jag går å lägger mig: Är det sant som de arga männen alltid säger i filmerna? Att djävulen bor i en kvinnokropp?
I Kina bor det i alla fall en gammal kvinna på 101 år som plötsligt har fått ett horn i pannen, och nummer två är redan på väg... Freaky?



Källa: Aftonbladet.se


TAPAS & KLASSÖL =]

Vilken FANTASTICO dag och kväll det blev! Efter en lång skoldag drog jag och Jenny på en liten promenad i Hagaparken. Sen drack vi vin & käkade vi tapas på omtalade Caliente vid sex. Efter det drog vi till MEST och träffade lite fler härliga vänner för en KLASSÖL vid åtta-snåret!! Alldeles för få sådana klassgrejer e jag på, men OJ så mysigt/skojsigt man kan ha. Och vilka samtalsämnen sedan.... ;)

Kvällen tog inte slut där utan jag, Jenny & Hanna drog vidare till en irländs pub i gamla stan och drack lite mer öl (läs: cider) och lyssnade på mysig livemusik samtidigt som vi spanade på förra Idolvinnaren Kevin Borg (??), haha! Jenny försåg mig även med mutmaterial för all framtid när hon framförde en Prince-imitation till låten Kiss inför min filmkamera på tunnelbanestationen. HAHAHAHAHA!

Bilder när jag orkar, nu: god kväll & sov gott!

&%¤#"0+¤"/#"

FASIKEN, JAG FÖRSOV MIIIIIIG!!!! =(

let's play it cool boy

I'm a creature of habit and a cretaure of the night.
Imorgon har jag en ganska lång och ansträngande skoldag framför mig så jag borde sova nu. Borde. Men att sova innan midnatt e inte någonting jag e så värst bra på. Förutom när jag är sjuk, vilket jag inte är nu. Så jag tror att jag ska ta en varm dusch, sätta på nån bra film och tänka på alla positiva saker i mitt liv.
Sounds like a plan... 


middagsplaner

Woho, duktiga Sanna är i farten denna veckan! Nu är allt plugg inför morgondagens två seminarier klart. Som belöning efter bibblan hade jag tänkt köpa lite omega 3-tillskott till mig själv (hjälper mot koncentrationssvårigheter & förebygger hjärnskador, so why not?) men inne på hälsokosten insåg jag att jag hade gått hemifrån utan min plånbok. Duktiga Sanna blev Puckade Sanna!

I alla fall! Nu e jag hemma å ska strax dra iväg igen men den här gången för att träffa min vän Helena och äta middag hos henne. Hon vet det inte ännu men jag tänkte även tvinga henne att hjälpa mig färga mina ögonbryn. Jag har köpt sånt där fixa-hemma-kit från depend, men jag vågar inte göra det själv! ;)

We go waaaaaay back den här lilla filuren och jag! Och dessutom e vi alltid TOKSNYGGA på bild...

Den här bilden är från Helenas landställe för snart två år sen. Rustade för promenad i regnrusket =)

sunny tuesday moods

Snälla, trevliga, effektiva och lite svettluktande, de e så jag vill ha mina hantverkare, HAHA! Skämt åsidor, nu e hatthyllan uppe igen å så fort limmet torkar e den klar att användas =) Och på torsdag kommer de och fixar luckan på mitt badrumsskåp också, härligt att få allt gjort.

Jag har ännu lite mer plugg att göra idag men solen strålar så starkt och fint utanför mitt fönster att jag bara måste ta en promenad.
Ut på gärdet eller villa bort mig på djurgården kanske? Fram med walkingskorna och en flaska vatten i handen så sticker jag =)

Sommaren är på väg, och jag längtar så! Tills dess tröstar jag mgi med bilder från Grekland...

my little study corner

Vet ni? Rörmokaren kom bara någon timme (!!) efter att jag ringt fastighetsskötaren och fixade läckan i mitt lilla kök.
Sen så kommer snickarna redan imorgon å fixar resten - hatthyllan är alltså snart på plats igen. Hur bra som helst ju!!

Jag blev också klar med det plugg jag skulle idag, ännu en bra grej. Började läsa hemma men det gick sisådär om vi säger så,  så jag drog till bibblan
och satt i några timmar istället. Läser lika mycket där på 3 timmar som jag gör hemma på en hel dag typ, haha ;)

Såhär ser det ut när jag sitter hemma och trillskas med de jobbiga texterna: Foucault för hela slanten...

partyrester?


Kakor, blommor från fina gäster, mynta (mojitos baby) och 11 st limefrukster. Ja, så kan det gå efter kalas =)

när fok gör sitt jobb...

Lycka! Min hyresgästförening har (äntligen) bytt fastighetsskötare så imorse när jag ringde hände detta:

1) de svarade direkt utöver utsatt telefontid
2) killen i telefon sa sitt namn & lät trevlig
3) han antecknade vad som skulle krävas för att hjälpa mig
4) han tog telefonnummer & mejl för säkerhets skull
5) han lovade att återkomma redan idag
6) så ska vi boka en tid som passar mig redan i veckan!!!

Yes, yes, yes säger jag bara! Äntligen kanske det kommer hända lite saker på avtalade tider framöver. Och nu har jag också känslan av att det inte kommer att trilla in hantverkare här helt oanmält klockan 6 på morgonen eller när jag inte ens är hemma och Joel får stå där som en förvirrad stackare.

Nu är jag glad!! Så, åter till plugget....

TACK VÄNNER ♥

Det var en fanastisk kväll i fredags!! Den innehöll allt från en galen limbo under stege till havererande hatthyllor... (se bildbevis nedan)

Det är helt underbart när man har så många fina och roliga människor i sin närhet som ställer upp och verkligen förgyller vardagen.
Som Charlotte (tror jag det var?) så klokt sa: fler fester hos Sanna tack! =) Vi får väl se vad det blir av det? ;) 

söndagstradition

Nästan lite av en söndagstradition för mig och Joel: amerikanska pannkakor till lunch!
Kanske inte så nyttigt men, mmmm så gott!! Senare blir det besök hos mamma och söndagsjobbet på dansen! =)

3 bilder

Sitter hemma hos Joel så jag kan inte ladda upp några fler bilder ännu men här är lite facebook-fynd så att säga.

1:
Sanna & Charlotte är glada tjejjor
2: Björn, Gustaf, Jonas, Micke, Joel & Dessi gör kvällens spexbild
3:
Don't ask! (vet bara att jag var nöjd över att klara limbon...)


GOD NATT VÄNNER, DET VAR ALLT FÖR IDAG!!!!

make up store

Igår innan kalaset var jag på sminkkurs hos make up store och lärde mig äntligen sota ögonen ordentligt.
Jag har kunnat göra det på andra men aldrig snyggt på mig själv tidigare, men nu så! Dramatic eyes here I come...

Fick ju såklart med mig lite godbitar hem också, nu e de bara att öva & öva... ;)
 

dagen efter

Vilken kväll igår!!
Och oj vad jag bara stöngde av min väckarklocka imorse och inte kom till väg till dansrepet som palnerat. 
Damn it =(

Jaja, bilder ochs ånt kommer senare, nu ska jag & Gedda äta "frukost"...

a year ago...

Tiden går läskigt fort, tänk att min 21-årsfest/inflyttninsgfest var för över ett år sen?

Jaja, ikväll kör vi järnet igen. Ett år äldre = ett års mer festerfarenhet så nu e de upp till bevis!!!


5 mars 2010

SUPERFREDAG PÅ G!!!
Jag känner det i hela kroppen, ingen tvekan! =)
Wohooo, nu ska jag fixa grejer på stan...

good bye thursday

Nöjd. Så känner jag mig efter dagen. Har fått en massa saker gjorda, inte allt som jag velat, men det mesta =)
Nu ska jag titta lite tv (!!) och sen sova, om de inte börjar borra igen såklart? Man vet aldrig i det här huset...

Min lilla "ljus och doftolje-hörna" här på kvällskvisten. Natti-natt på er!

let's call it a kompromiss

Ekonomin e skön när jag lämnar tillbaka en klänning för att ha råd med vin & strumbyxor, haha! Men ingen och ingenting ska knäcka min partyspirit! Kalasklänningen e ju kvar å utan födelsedagsbål (därav vinet) blir mina kalasgäster inte så glada. A girl's gotta do what a girls gotta do!

Ibland (men bara ibland) går klänningen inte först helt enkelt ;)

dagens fixa-hemma-outfit ;)

Jag har 1598752 saker att göra idag, tack & lov går det mesta att fixa hemifrån så än så länge glider jag runt såhär:


Men snart blir det ärenden på stan och att fixa inför kalaset imorgon, yep yep! =)

PS. ett drömscenario

Glömde berätta att under de fina tre timmarna jag fick sova så drömde jag en helt absurd dröm:

Min vän Gedda och jag var med i filmen Mission Impossible 4 tillsammans med Tom Cruise, och allting var "på riktigt" liksom. Jag var den komiska side-kicken i trion och Tompas uppdrag var att hjälpa Gedda att fly från the alien bad guys som ville sno hennes ofödda barn. (Barnet skulle nämligen ha special powers och rädda jorden inom 20 år.) Hela tiden hoppade vi ut från skyskrapsfönster, gömde oss i övergivna tunnelbanetunnlar och hittade hemliga gps-sändare under vår hud som vi var tvungena att ta bort på olika smärtsamma sätt. Sen lyckades vi döda alienskurkarna på något vis men Tom dog på kuppen och jag blev ledsen änka?!?!

Vad sägs om den drömmen då? Lite crossover mellan terminator/aliens/mission impossible tror jag. En utomstående skulle säga att det är dags att sluta titta på dålig sci-fi-filmer efter att ha hört om det där. Fast det gör jag ju egentligen inte. Vi får skylla det på min onaturligt livliga fantasi...


Jag & Gedda för tre veckor sen, inga aliens & babys här inte! =)

jag brukar inte svära, men...

HELVETE JÄVLA SKIT! Ja, just det ja! upprörd ör jag!

Igår när jag skulle sova var det som freakin' Mission Impossible 4 eller nåt. Det.Bara.Gick.Inte. Efter flera timmar av tossin' and turnin' lyckades jag somna vid 4-tiden. Men vad händer sen då? Jo, klockan 07.01 började någon granne borra helt hysteriskt ovanför mig! Ingen måtta var det som de höll på.

Hur tidigt får man påbörja sånt där i hyrehus egentligen, är de inte 8 eller 9 som är gränsen i alla fall?

Så efter att ha sovit 3 timmar låg jag och vred mig ännu lite mer i sängen. Var helt olycklig/desperat/förbannad/utmattad så jag orkade inte gå upp, och vid 10 lyckades jag "powernappa" en timma. Fast det var ju inte heller så bra egenltigen, jag är fortfarande jätteseg och har inte lyckats vända tillbaka dygnet. =(


Sorry om jag låter pissed off men ibland måste man få ventilera lite. Grrr....

I Love You Phillip Morris

Tjing tjong lilla bloggis!

Idag har jag & Jenny läst massa, massa, massa på biblioteket. Sen efteråt följde jag faktiskt med henne och hennes syskon på bio. I Love You Phillip Morris såg vi och jag tyckte den va grym, helt oväntad handling och massa befriande skratt. Jag brukar gilla när det är "based on a true story" också, som nu. Då blir det lite mer spännande liksom! =)

I alla fall... innan bion gick tog vi en snabb sväng in på BikBok och Zara. Ojojoj vad BikBok har rykt upp sig jämfört med för några år sedan!!! Anyways, den lilla detouren va bra för humöret men inte för plånboken, hehe... Nu blir det ingen mer shopping på ett bra tag för min del. (Svårt att shoppa utan pengar liksom) Men det gör ingenting jag är så nöjd med min KALASOUTFIT till på fredag ;)

Så om ni ska på bio i veckan och inte vill trängas med alla som ska se Alice in Wonderland måste ni gå och se I Love You Phillip Morris.
Jim Carrey är underbar som alltid
, fast här på ett helt "nytt" sätt om vi säger så...


Den här bilden tog Hugo (3-årigt kusinbarn) på mig i lördags. Vart tog min hals vägen? Haha!!

svensk musik & spa

Har inlett dagen med att diska, ha lite hemmaspa (sitter nu med en "fuktgivande ansikstmask för alla hudtyper á la the body shop i fejjan)  och lyssnar på svensk jazz & lite visor. Vem blir inte glad av Cornelis Vreeswijks Hönan Agda på morgonkvisten liksom? Det måste ha varit coolt att se honom live...

Nu ska jag packa matsäcken och bege mig till stadsbibblan för ännu en studydejt med min fina Jenny.
Idag blir det inte enbart Foucault utan även massa text om postkolonialsimen. Laters!

Lite "udda (störd?) video som någon har gjort, men den va ganska rolig den med! =P

"min födesedagspresent"

Kusinbarnet som bestämde sig för att sno min födelsedag ;)

Så sööööööööt bebis! ♥
 


FRISKIS & LIDL

Vilken besvikelse! Passet på friskis va typ uselt (medeljympa, aerobicsen var inställd), ingen rolig känsla i kombinationerna alls. Bara massa flaxande hit & dit med armar och ben. Så vet ni? Jag gick faktiskt ut och lämnade salen!! Så har jag aldrig gjort förut men va fasiken. Om man ändå ska bli svettig, flåsig och få träningsverk kan man ju i alla fall försöka ha lite kul på köpet? Så jag drog in i gymmet och körde lite ben, crosstrainer & rodd =) 

Sen efteråt besökte jag en LIDL-butik för första gången och det var den äckligaste butiken jag någonsin varit inne i. Typ gammal frukt framme, trasiga mejerigrejer och bara "billiga skräpmärken" överallt. Sen så var det helt ointresserad personal och inte ens speciellt billigt heller? Never more "von Lidl" for me!


nya träningskläder ♥

Jag botade mitt deppiga humör med att shoppa! Så skulle nog beteendevetarna avråda från att göra när man är lite nere (känslig för beroendeframkallande handlingar o.s.v...) men nu råkar det vara så att jag verkligen behövde ett par nya träningsbyxor, två linnen och en sport-bh, SÅ DET SÅ!
Kan inte hoppa runt i trasiga trikåer och blommiga tunikor längre...

Och för att försvara mig ännu mer så var allting typ av återvunnen petflaskor och textilrester?! Ja, det står så på lapparna i alla fall, otroligt vad de kan göra egentligen när man tänker efter. Har mitt heta rosa linne varit en 300 colaflaska liksom?

 
Såhär ser de ut =) Nu ska jag leta reda på ett pass så jag kan inviga dem också, tror de ska vara ett aerobicpass i närheten klockan sju, vore perfekt!

100302 - tuesday blues

Min fina Jenny är sjuk och jag ska nu bege mig ensam till skolan och närvara vid Foucault-seminarium.
Jag är tyvärr väldigt otaggad och inte alls så insatt i texten som jag borde vara efter alla timmar jag lagt ner på den, suck...
Ilband bara går det inte, får man använda det som ursäkt??

För att pigga upp dagen har jag i alla fall på mig två fina födelsedagspresenter:
min nya ursnygga triwaklocka från mamma och en blommig klänning från Helena. Time to go!

kvällen

Efter en hel dags plugg e jag nu hemma hos Joel. Ska snart äta lite bakad potatis med skagenröra till sen middag och sen fortsätta plugga.
Men nu får jag visst inte ha datorn mer, haha! Vi hörs imorgon eller sen! =)

dagens citat ;)











1 mars - omstart

Då var februari slut och nu är mars månad här. Vad för den med sig?

Utanför mitt fönster har det börjat snöa jättemycket igen men jag är inte orolig, snart kommer nog våren tror jag! Längtar så tills jag akn dumpa dunjackan och glida runt i sneakers, skinnjacka & solglasögon igen!  

För övrigt så kommer mars månad att bli min omstartsmånad. Körde ju på riktigt bra med träning och inte äta socker ett tag förut men nu i förra veckan hann jag inte träna en enda gång och sockerstoppet tog en paus under födelsedagsfirandet i helgen.

Såhär ser "programmet" ut:
inga chips, ingen choklad (eller annat godis), inga kakor,
ingen läsk och ingen glass (vila i frid Ben & Jerry)
Samt 1-2 pass i veckan på friskis plus mina vanliga danskurser.

KICKASS OMSTART PÅ SOCKERSTOPP & TRÄNING.
Sanna är nu taggelli-tagg-taggad!


ps. "koftan" på bilden har tillhört Helenas mormor, hur coolt e inte det? Förstår inte att den fortfarande känns fräsch? 40-årig kofta liksom, haha!



RSS 2.0